Start Green Deal Club Venlo

Op woensdag 10 november zijn 30 Venlose ondernemers bij elkaar gekomen voor de start van Green Deal Club Venlo. Op de 12e etage van Van der Valk Hotel Venlo, met een fantastische zonsopkomst en uitzicht op een herfstig gekleurde stad, hebben alle ondernemers hun persoonlijke Green Deal ondertekend. Met deze intentieovereenkomst bevestigen zij hun motivatie en betrokkenheid en verklaren zij te willen werken aan een collectieve verduurzaming van de Venlose bedrijventerreinen. Deze ondernemers zijn de koplopers en eerste ambassadeurs voor de Green Deal Club Venlo. Er zullen er hopelijk nog vele volgen.

Het project Duurzame Bedrijventerreinen is uniek in Nederland. Nergens zijn ondernemers zo goed georganiseerd en onderzoeken zij collectief op welke manier er aanpassingen mogelijk zijn op het gebied van energietransitie en klimaatadaptatie. Inmiddels zijn meerdere projecten in onderzoek. Wilt u weten welke of wilt u meer weten over de mogelijkheden en zelf een project aanmelden, neem dan contact op met projectleider Jacko D’Agnolo.

De kickoff van Green Deal Club Venlo valt samen met de klimaatconferentie in Glasgow, waar wereldleiders praten en afspraken maken over een CO2-neutrale wereld. Een van de sprekers aldaar is geweest Sir Richard Attenborough. Hebt u zijn toespraak gemist, kijk dan hier.

Projecten & nieuws

Bekijk onze andere  projecten